top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Ukraine-indsats på Rummelig Genstarts hjemmeside

Nu kan du blive klogere på Rummelig Genstarts nye store Ukraine-indsats. Vi har nemlig opdateret Rummelig Genstarts hjemmeside med en beskrivelse af den nye store indsats og de aktiviteter, der skal hjælpe ukrainske flygtninge mod beskæftigelse i Aarhus, Randers og Silkeborg.

Her på Rummelig Genstarts hjemmeside har vi nu oprettet en side, der rummer information om den nye store Ukraine-indsats.


Her kan du bandt andet læse om de aktiviteter, der konkret bliver arbejdet med for at hjælpe ukrainerne mod beskæftigelse i henholdsvis Aarhus Kommune, Randers Kommune og Silkeborg Kommune.Tre spor i Ukraine-indsats

Rummelig Genstarts nye Ukraine-indsats er opdelt i tre spor, og samlet er det forhåbningen, at cirka 190 ukrainske flygtninge opnår beskæftigelse eller kommer tættere på arbejdsmarkedet i Randers, Silkeborg og Aarhus.


I de tre spor får ukrainske flygtninge hjælp af lokale partnere, der i samarbejdet med Projekter imidt har opbygget en solid erfaring med at oparbejde eller generhverve sårbare menneskers arbejdsevne i miljøer kendetegnet af rummelighed, engagement og fællesskab.Klik ind herunder og læs mere på Rummelig Genstarts hjemmeside om den nye Ukraine-indsats.5 visninger

Comments


bottom of page