top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Ukraine-indsats på Rummelig Genstarts hjemmeside

Nu kan du blive klogere på Rummelig Genstarts nye store Ukraine-indsats. Vi har nemlig opdateret Rummelig Genstarts hjemmeside med en beskrivelse af den nye store indsats og de aktiviteter, der skal hjælpe ukrainske flygtninge mod beskæftigelse i Aarhus, Randers og Silkeborg.

Her på Rummelig Genstarts hjemmeside har vi nu oprettet en side, der rummer information om den nye store Ukraine-indsats.


Her kan du bandt andet læse om de aktiviteter, der konkret bliver arbejdet med for at hjælpe ukrainerne mod beskæftigelse i henholdsvis Aarhus Kommune, Randers Kommune og Silkeborg Kommune.


LÆS OGSÅ: RUMMELIG GENSTART FÅR TILLÆGSBEVILLING OG STARTER STOR INDSATS FOR UKRAINSKE FLYGTNINGE


Tre spor i Ukraine-indsats

Rummelig Genstarts nye Ukraine-indsats er opdelt i tre spor, og samlet er det forhåbningen, at cirka 190 ukrainske flygtninge opnår beskæftigelse eller kommer tættere på arbejdsmarkedet i Randers, Silkeborg og Aarhus.


I de tre spor får ukrainske flygtninge hjælp af lokale partnere, der i samarbejdet med Projekter imidt har opbygget en solid erfaring med at oparbejde eller generhverve sårbare menneskers arbejdsevne i miljøer kendetegnet af rummelighed, engagement og fællesskab.


Ukraine-indsatsen er blevet en realitet efter en tillægsbevilling til Rummelig Genstart på 9,7 millioner kroner fra EU og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.


Klik ind herunder og læs mere på Rummelig Genstarts hjemmeside om den nye Ukraine-indsats.2 visninger
bottom of page