top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Webinar gav detaljeret introduktion til verificering af Socialøkonomiske virksomheder

Maeve Curtin fra Social Enterprise World Forum gav tirsdag den 6. september 2022 en grundig introduktion til SEWFs verificeringsordning. Det gjorde hun på et webinar og online workshop

afholdt af Rummelig Genstart og Sociale Entreprenører i Danmark. De tilhørende kunne blandt andet høre om fordelene ved at blive SEWF-verificeret.

Per Bach fra Sociale Entreprenører i Danmark og Anne Rahbek, projektleder i Rummelig Genstart, bød tirsdag den 06.09.2022 velkommen til webinar og online workshop.


Dagens emne var Social Enterprise World Forums verificeringsordning for socialøkonomiske virksomheder, som Maeve Curtin fra samme organisation præsenterede (Se video øverst).


Derefter var der workshop med plads til spørgsmål om ordningen.


Verificering en fordel for sociale iværksættere

I følge Per Back fra Sociale Entreprenører i Danmark er verificering for socialøkonomiske virksomheder en god ting, da det blandt andet kan give adgang til nye kunder og større netværk.


”Når de store virksomheder ønsker at tage et socialøkonomisk ansvar og købe varer hos en socialøkonomisk virksomhed, så vil de gerne have, at det er nemt at gennemskue, om både virksomhed og varer er det, de giver sig ud for at være. Og det kan de med SEWF-verifikationen,” siger Per Bach fra Sociale Entreprenører i Danmark.Flere arrangementer for sociale iværksættere På Rummelige Genstarts hjemmeside kan du læse mere og holde dig opdateret på fremtidige arrangementer for sociale iværksættere.


50 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page