top of page
  • Berit Udbye

VIDEO: Sådan foregår gratis sparring for socialøkonomiske virksomheder

Opdateret: 10. okt. 2022

I videoen her fortæller Trine Faber Velling, direktør og partner i Konsulenthuset for Socialøkonomi, hvad sparring med hende kan handle om. Hun er en af de fagpersoner, du møder på vores gratis onlinesparring for socialøkonomiske virksomheder.


Sparring for alle – uanset hvor langt i processen man er nået

”Hvis du er social iværksætter, kan du booke mig til en gratis rådgivningssamtale eller snak om jeres forretningsmodel eller elementer i jeres forretningsmodel. Det kunne være, hvordan I arbejder med den sociale del, i forhold til den mere økonomiske del, eller omkring partnerskaber eller registreringsordningen,” siger Trine Faber Velling fra Konsulenthuset for Socialøkonomi.


“Få vejledning af fagpersoner – for sociale iværksættere” er en fortløbende række af onlinesessioner, hvor der typisk er én session månedligt.


Her kan sociale iværksættere gratis få inspiration og konkret sparring fra fagpersoner, uanset hvor i processen man befinder sig.

Nogle er på idéstadiet, mens andre er stødt på udfordringer i en allerede kørende virksomhed.


Onlinesessionerne er et samarbejde mellem Sociale Entreprenører i Danmark, Kooperationen, Reach for Change, DISIE og Rummelig Genstart.


Læs mere om kommende onlinesessioner via knappen herunder.


23 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page