top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Tre nye animationsfilm om Rummelig Genstarts borgerrettede indsats er nu på hjemmesiden

Vi har netop fået tre nye animationsfilm om Rummelig Genstarts borgerrettede indsatser på hjemmesiden. De nye film skal hjælpe os selv og vores samarbejdspartnere i projekterne med at vise, hvilke indsatser der tilbydes, og hvordan de skal hjælpe udsatte borgere mod beskæftigelse.


I Rummelig Genstart arbejder vi på at kunne præsentere alle vores borgerrettede indsatser via korte animationsfilm. Derfor er vi glade for, at vi netop har fået tre nye animationsfilm på hjemmesiden.


De tre film forklarer henholdsvis Projekt Ny-start, der har Erhvervsskolen Vestjylland som projektholder, En del af fællesskabet, som AOF Midt og Base to Go står bag, og endelig Randers Kommunes projekt med fokus på fastholdelse af medarbejdere og understøttelse af rummelige virksomheder.


Filmene er blevet til i samarbejde med vores animator, Jimi Holstebro, der har stået for produktionen efter vores input.


Se de tre film

Vi er meget tilfredse med resultatet af de tre nye film, og vi synes, de giver et godt indblik i de forskellige borgerrettede Rummelig Genstart-aktiviteter.


Du kan se de tre film herunder:


Projekt Ny-start (Erhvervsskolen Vestjylland):


En del af fællesskabet (AOF Midt og Base to Go):


Fastholdelse af medarbejdere og understøttelse af rummelige virksomheder (Randers Kommune):

Læs mere om alle Rummelig Genstarts borgerrettede indsatser via linket herunder:48 visninger

Comments


bottom of page