top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Rummelig Genstart faciliterer cirkulært partnerskab, der giver unge på kanten en ny chance

Rummelig Genstart har ageret sparringspartner for det store bygge- og udlejningsfirma Birch Ejendomme og den socialøkonomiske virksomhed Woods By HUMAN Results i forbindelse med etableringen af et unikt, nyt partnerskab, der hjælper unge på kanten af arbejdsmarkedet.


Rummelig Genstarts forretningsudvikler, John Kvistgaard, har været med til at facilitere dannelsen af et unikt nyt partnerskab mellem Birch Ejendomme og Woods By HUMAN Results.


Det nye partnerskab skaber både nye chancer for unge på kanten af arbejdsmarkedet og sikrer samtidig, at overskudstræ fra byggepladser genanvendes.


Det er en ren win-win historie med en positiv social, miljømæssig og økonomisk bundlinje.


Partnerskab glæder Rummelig Genstart

Partnerskabet mellem Birch Ejendomme og Woods By HUMAN Results glæder Rummelig Genstarts forretningsudvikler, John Kvistgaard, som blandt andet arbejder med at facilitere virksomhedssamarbejder og partnerskaber.


"Der er stort potentiale i partnerskaber mellem virksomheder, hvor den ene har økonomisk, og den anden social slagkraft. Gøres det rigtigt, kan vi styrke driften og omsætningen for begge partnere og samtidig skabe job til mennesker, for hvem det virkelig gør en forskel," siger han.

På billedet ses nogle af de unge, som er del af Woods By HUMAN Results.

Meningsfyldt træarbejde

De unge deltagere i det nye partnerskab får meningsfyldt arbejde ud af overskudsstræ fra Birch Ejendommes byggeprojekter.


Træet bruges til bæredygtig produktion af blandt andet shelters, fuglekasser med mere.


"Jeg er så stolt. Vi er fire mennesker her, og så har vi 52 unge i alt og en fast flok, som kommer hver dag," siger Carina Fisker, stifter og ejer af HUMAN Results.


Den enes affald den andens guld

Partnerskabet mellem Woods By HUMAN Results og Birch Ejendomme handler ikke kun om bæredygtig

genanvendelse af overskudstræ, men i høj grad også om at skabe bæredygtige liv og give de unge en ny

chance.


For hvad der for Birch Ejendomme er et restprodukt, giver beskæftigelse til de unge i Woods By HUMAN Results.


"De rammer en lige i hjertet. For det, vi har givet dem, er jo for os affald og restprodukter. Men for dem er

det guld. Det kan de bruge til noget fornuftigt. Det er en nem måde at hjælpe dem på. For vi er ikke

interesseret i bare at give dem penge, de skulle også arbejde for det, og det er også det, de gerne selv vil,"

siger Rene Birch, stifter og direktør for Birk Ejendomme i en pressemeddelelse fra Kooperationen, der er partner i Rummelig Genstart.


Få hjælp til at starte socialøkonomiske partnerskaber

Rummelig Genstart tilbyder, i samarbejde med Kooperationen, en én-til-én vejledningsforløb, der hjælper virksomheder med at starte socialøkonomiske partnerskaber. Læs mere om tilbuddet og mulighederne her:

Rummelig Genstarts indsats på dette område har til hensigt at styrke samarbejdsrelationer og partnerskaber imellem socialøkonomiske aktører og det øvrige erhvervsliv - og derigennem øge efterspørgslen af arbejdskraft fra mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

91 visninger

Comments


bottom of page