top of page
  • Projekter imidt

Nyt inspirationskatalog om partnerskaber med socialøkonomiske virksomheder

Opdateret: 30. maj 2023

Et samarbejde imellem en socialøkonomisk og en kommerciel virksomhed kan se ud på mange måder. Nu er ni eksempler i det midtjyske blevet samlet i et inspirationskatalog.

Genrefoto: Unsplash

Overskudstræ bliver til plantekasser. Pakkeopgaver bliver løst af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Socialt vikarbureau løser flytteopgaver. Og fleksjobbere holder virksomheds grønne områder.


Det er bare nogle af eksemplerne i et nyt inspirationskatalog over socialøkonomiske partnerskaber. Fælles for de ni cases er, at samarbejdet skaber værdi for begge parter – både på den økonomiske og den sociale bundlinje.


Bag kataloget står Kooperationen og FH’s projektsekretariat, Projekter imidt. Sekretariatsleder i Projekter imidt, Angelika Marning, siger:


”Formålet med kataloget over socialøkonomiske partnerskaber er at inspirere flere til at finde hinanden – lokale virksomheder og lokale ildsjæle. Jeg tror, at mange virksomheder lige nu leder efter muligheder for at gøre det sociale ansvar til en større del af driften.”

Fakta

De ni cases er udarbejdet af Kooperationen som et led i projektet Rummelig Genstarts indsats for virksomhedssamarbejder. Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU’s Socialfond. FH’s projektsekretariat, Projekter imidt, og Kooperationen har samarbejdet om projektet.

27 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page