top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Nye brochurer skal hjælpe Rummelig Genstart-projekt med at sælge budskab til partnere og borgere

I samarbejde med Rummelig Genstart-projektet Job in mind i Holstebro har vi udviklet to nye brochurer, der skal hjælpe projektet. Det drejer sig nærmere bestemt om en brochure til mulige samarbejdspartnere, samt om en brochure til psykisk sårbare personer på offentlig forsørgelse, der kunne have gavn af projektet for at komme tættere på arbejdsmarkedet.


To nye brochurer skal gøre arbejdet en smule lettere for vores Rummelig Genstart-partnere i Holstebro-projektet Job in mind.


I projektet tilbydes mentor-hjælp og jobtræning for borgere med psykiske eller psykiatriske udfordringer, og det er netop dette tilbud, de i Holstebro nu forhåbentlig får endnu lettere ved at sælge via dette nye kommunikationsmateriale.

Brochuren med den grønne footer er målrettet mulige lokale samarbejdspartere til Job in mind, mens brochuren med den sandfarvede footer er henvendt borgere, der er i målgruppen for projektets indsats og med brochuren kan blive klogere på, om Job in mind-tilbuddet er noget, der kan hjælpe dem.

For nyligt kunne vi også præsentere en ny explainerfilm, der ligeledes skal hjælpe med at forklare, hvad Job in Mind går ud på, og hvad der tilbydes.


63 visninger

Comments


bottom of page