top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Englændere inspirerede ved Rummelig Genstart-webinar

Torsdag den 17. marts 2022 afholdt Rummelig Genstart webinar i samarbejde med Sociale Entreprenører i Danmark. Webinaret havde flere engelske oplægsholdere, og de delte gavmildt ud af deres inspirerende erfaringer fra succesfulde engelske socialøkonomiske partnerskaber.

Der var flere spændende oplæg og engelske succeshistorier på programmet, da Rummelig Genstart og Sociale Entreprenører i Danmark torsdag den 17. marts 2022 afholdt webinar.


Her kunne nysgerrige høre engelske oplægsholdere dele eksempler om socialøkonomiske virksomheder, der har dannet givtige partnerskaber med traditionelle private virksomheder.


Social Enterprise UK delte også erfaringer fra deres arbejde med at fremme den slags samarbejder gennem deres Buy Social Corporate Challenge kampagne.

Se webinaret på video

Er du blevet nysgerrig på, hvad de dygtige englændere kunne fortælle, så klik ind og se webinaret i sin fulde længde i videoen her:

Læs referat af Per Bach fra Sociale Entreprenører i Danmark

Per Bach fra Sociale Entreprenører i Danmark har skrevet en længere opsamling fra dagens webinar, som du kan læse på Sociale Entreprenører i Danmarks hjemmeside.


Her kan du også læse mere om de engelske oplægsholdere.

England langt fremme på det socialøkonomiske område

Webinaret havde et gennemgående engelsk tema, og det skyldes, at englænderne generelt er langt fremme, hvad angår støtte til - og fokus på - socialøkonomiske virksomheder.


Vi håber derfor, at webinaret, og de engelske succeseksempler, kan være en inspiration til udviklingen af partnerskaber mellem socialøkonomiske- og private virksomheder i Danmark.

Læs mere og se fremtidige arrangementer

På Rummelige Genstarts hjemmeside kan du læse mere og holde dig opdateret på lignende fremtidige arrangementer.


24 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Bình luận


bottom of page