top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Anne Rahbek fortsætter som projektleder i Rummelig Genstart

Anne Rahbek har i dag fået tilbudt jobbet som projektleder i Rummelig Genstart - og accepteret tilbuddet. Anne er i øjeblikket vikarierende projektleder for Angelika Marning, men da Angelika vender tilbage til sekretariatet efter endt barsel i starten af 2022 som sekretariatsleder, er projektlederstillingen ledig - og altså nu Annes.

Vi har i dag, den 4. november 2021, fået styr på projektlederposten i Rummelig Genstart for resten af 2022. Anne Rahbek har nemlig accepteret tilbuddet om at fortsætte i stillingen efter hendes barselsvikariat udløber til foråret.


Oprindeligt skulle Angelika Marning vende tilbage til stillingen som projektleder i Rummelig Genstart, når hendes barsel var forbi. Men i dag er Angelika blevet præsenteret som ny sekretariatsleder for Projekter imidt, og derfor var projektlederstillingen i Rummelig Genstart nu ledig - men kun i meget kort tid.


"Jeg er glad for at få muligheden for at fortsætte det spændende og vigtige arbejde i Rummelig Genstart. Jeg har etableret et godt samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere, og jeg glæder mig til - sammen med dem - at skabe gode resultater og følge projektet helt til dørs", siger Anne Rahbek.


Anne Rahbek startede som barselsvikar i maj 2021, og siden har hun arbejdet hårdt for at få projekt Rummelig Genstart udover stepperne.


"Rummelig Genstart er et vigtigt projekt, der skaber muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det er et projekt med mange vigtige akser, og jeg glæder mig over fortsat at kunne være med til at udfolde projektets potentiale."

40 visninger

Comments


bottom of page